Pilaf de raci

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Pilaf de raci

Pregatit doar din cozi sau din raci intregi, pilaful de crustacee este un preparat obisnuit in Delta Dunarii sau la mare. Ingrediente: - 18 raci mijlocii, - 3 l apa, - 1 lingura sare, - 3 catei de usturoi, - 10 boabe de piper, - 6 linguri de ulei, - 1...

Etichete: raci, pilaf, crustacee

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Raci fierti cu usturoi
15 Feb
1252 10 0
Racii sunt animale solitare al caror habitat il reprezinta baltile curgatoare, lacurile, raurile si Delta Dunarii. Desi... [Continuare]
Raci prajiti
15 Feb
1234 11 0
Alaturi de preparatele marine, o reteta pregatita frecvent in Delta Dunarii sunt racii prajiti. Ingrediente: - 24... [Continuare]
Scordolea de raci
15 Feb
1360 13 0
Scordoleaua este o mancare gatita in special in Delta Dunarii si are origini lipovene. Aceasta mancare se... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare