Mamaliga fiarta in ceaun

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 19 Decembrie 2013
Mamaliga fiarta in ceaun

Fie ca o consumi cu branza, unt si ochiuri, fie ca preferi sa o asezonezi cu sarmale sau cu ciulama, faimoasa mamaliga se obtine din malai cu apa si sare in doar o jumatate de ora.Cantitati necesare pentru 4 portii:- 500 g malai, - 1 ½ l apa,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Afla diferenta dintre mamaliga pripita si mamaliga fiarta
19 Dec
1268 71 0
Mamaliga pripita este mai moale decat mamaliga fiarta, dar se obtine din aceleasi ingrediente. Ingrediente: - 500... [Continuare]
Afla cum se face mamaliga prajita
18 Dec
1234 43 0
Pentru mamaliga prajita ai nevoie de aceleasi ingrediente ca la mamaliga fiarta in ceaun. Ingrediente: - 500... [Continuare]
Afla cum se face mamaliga cu lapte la cuptor
18 Dec
1199 59 0
Mamaliga fiarta se poate combina cu diverse ingrediente pentru a-i imbogati gustul. Mamaliga cu lapte preparata la... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare