Reteta: Ravioli cu sos de rosii

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 30 Octombrie 2015
 Reteta: Ravioli cu sos de rosii

“Ravioli” este un fel italienesc asemanator cu coltunasii nostri. Umplutura se face din spanac, din carne tocata sau din carne amestecata cu spanac in care se adauga ou si branza. Ingrediente: Pentru aluat: - 300 grame faina, - 2 oua,...

Etichete: ravioli, sos rosi, spanac, carne

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ravioli cu branza si spanac
11 Noi
1676 4 0
Ravioli cu branza si spanac este o reteta perfecta daca doriti sa preparati ceva rapid si delicios!... [Continuare]
Miel cu spanac
15 Feb
1747 30 0
Mielul cu spanac este o reteta hranitoare, preparata primavara, in preajma sarbatorilor pascale. Ingrediente: - 750 g... [Continuare]
Miel cu macris
15 Feb
1758 34 0
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in perioada Pastelui.... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare