Scordolea de raci

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Scordolea de raci

Scordoleaua este o mancare gatita in special in Delta Dunarii si are origini lipovene. Aceasta mancare se prepara din peste si raci in combinatie cu o crema untoasa din care nu lipsesc nucile si usturoiul pisat.Ingrediente: - 18 raci mijlocii, - 50 nuci,...

Etichete: scordolea, raci

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Scordolea de nuci
15 Feb
1563 24 0
La origine, scordoleaua este o mancare a lipovenilor si ucrainienilor din Delta. De provenienta greceasca, cuvantul “scordolea”... [Continuare]
Raci fierti cu usturoi
15 Feb
1258 10 0
Racii sunt animale solitare al caror habitat il reprezinta baltile curgatoare, lacurile, raurile si Delta Dunarii. Desi... [Continuare]
Raci prajiti
15 Feb
1239 11 0
Alaturi de preparatele marine, o reteta pregatita frecvent in Delta Dunarii sunt racii prajiti. Ingrediente: - 24... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare