Serbet de capsune

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Serbet de capsune

Serbetul este un soi de dulceata orientala si poate fi obtinut din fructe, flori, cafea, ciocolata, zahar ars sau alte arome, dupa preferinte. Ingrediente: - 1 pahar de zeama de capsuni, - 1 kg zahar.Mod de preparare: Se storc printr-un tifon des fructele...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dulceata de capsune
15 Feb
1748 35 0
Dulceata de capsune se prepara vara cand este sezonul acestor fructe aromate si bogate in substante nutritive.... [Continuare]
Serbet de fragi
15 Feb
1535 18 0
Serbetul de fragi are un gust deosebit si aroma sa este o combinatie intre dulceata si inghetata... [Continuare]
Serbet de zmeura
15 Feb
1525 18 0
Serbetul de zmeura se prepara la fel ca cel de fragi dupa o reteta similara. Ingrediente: -... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare