Zarzavat pentru supa

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Zarzavat pentru supa

Pentru amatorii de supa, se conserva pentru iarna legume combinate: rosii, radacinoase, dar si alte legume dupa preferinta. Noi va propunem o combinatie formata din urmatoarele ingrediente: - 4 kilograme morcovi, - ½ kilogram pastarnac, - 4...

Etichete: zarzavat, supa, sarmale, , legume

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Supa de pasare
15 Feb
1282 16 0
Supa de pasare se poate obtine dupa preferinte din gaina, pui sau curcan, cu deosebirea ca pasarea... [Continuare]
Supa frantuzeasca cu zarzavat
14 Feb
604 14 0
Comparativ cu supa de zarzavat din bucataria traditionala romaneaca, supa frantuzeasca de zarzavat foloseste in plus varza,... [Continuare]
Pastrarea zarzavatului pentru iarna
15 Feb
813 18 0
Zarzavatul se pastreaza bine pentru iarna in pivnite uscate si aerisite, acolo unde exista conditii in acest... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare