Dulceata de agrise

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Dulceata de agrise

Agrisele sunt niste fructe mici si rosii, uneori si verzi, bogate in saruri minerale care se consuma crude sau in diverse preparate, cum ar fi dulceata de agrise. Ingrediente: - un pahar cu varf de agrise alese, - un kg zahar, - 3 pahare cu apa, - zeama...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mere cu dulceata imbracate in albus
13 Feb
1787 43 0
Pentru aceasta reteta se aleg mere sanatoase de marime mijlocie. Ingrediente: 12 mere mijlocii, 3 linguri de... [Continuare]
Dulceata de capsune
15 Feb
1757 35 0
Dulceata de capsune se prepara vara cand este sezonul acestor fructe aromate si bogate in substante nutritive.... [Continuare]
Serbet de capsune
15 Feb
1928 23 0
Serbetul este un soi de dulceata orientala si poate fi obtinut din fructe, flori, cafea, ciocolata, zahar... [Continuare]

Cele mai citite

Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le...
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.Ingrediente: -...
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si...
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare