Sirop de coacaze

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Sirop de coacaze

Folosit la prepararea budincilor, sufleurilor si a altor preparate dulci, siropul de coacaze se obtine din fructe in amestec cu zahar si suc de lamaie. Iata cantitatile indicate pentru a obtine sirop de coacaze ca la carteIngrediente:- 1 kilogram coacaze,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Peltea de coacaze
15 Feb
1977 46 0
Pelteaua este un produs alimentar dulce obtinut din suc de fructe fiert cu zahar. Produsul final are... [Continuare]
Dulceata de coacaze
14 Feb
717 12 0
Coacazele cresc la margine de padure si este cuitivat si in gradini, in special la munte. Din... [Continuare]
Cornete cu frisca
13 Feb
1280 16 0
Cornetele cu frisca se pot acoperi cu glazura de ciocolata, dar, lasate simple, fara umplutura ele se... [Continuare]

Cele mai citite

Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le...
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.Ingrediente: -...
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si...
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare