Cartofi copti

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 18 Decembrie 2013
Cartofi copti

Cartofii copti se asezoneaza cu unt sau margarina, in functie de preferinte. Daca mancati de post, este indicat sa folositi margarina vegetala in loc de unt.Ingrediente: - 12 cartofi mijlocii, - sare, - unt proaspat sau margarina vegetala Mod de preparare:...

Etichete: cartofi, cartofi copti, unt

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Chiftele de cartofi copti
18 Dec
1321 39 0
O reteta cu cartofi inedita sunt chiftelele de cartofi copti. Ingrediente: - 500 grame cartofi, - o... [Continuare]
Cum sa scapi de cearcane cat ai clipi?
30 Oct
1458 9 0
Cearcanele apar adeseori dupa o noapte alba, din cauza unui stil de viata dezordonat sau prevestesc o... [Continuare]
Salata de cartofi cu ton
30 Oct
1590 10 0
Salata de cartofi cu ton este o reteta delicioasa si usor de preparat, care se poate servi... [Continuare]

Cele mai citite

Hribii se pot prepara la cuptor cu sos, dar le fel de gustosi sunt cu...
O reteta de primavara ideala pentru postul Pastelui este pilaful de urzici cu arpacas. Ingrediente:...
Pentru aceasta reteta este indicat sa alegi napi mai mici pentru ca sunt mai dulci...
Fiert sau la cuptor, spanacul constituie o importanta sursa de fier de care trebuie sa...
Pentru pilaful cu legume, in aceasta reteta leguma predominanta sunt dovleceii. Ingrediente: - 3 dovlecei...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare