Placintele cu carne

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 29 Decembrie 2013
Placintele cu carne

In categoria preparatelor aperitiv intra si placintelele cu carne. Pentru aceasta reteta se poate folosi aluat de casa ori foietaj din comert. Ingrediente: - un pahar caimac, - un pahar faina, - sare, - o lingurita de unt. Pentru umplutura: - 250 grame...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

10 retete delicioase care te vor ajuta sa treci mai usor de postul Craciunului
23 Noi
1897 29 0
Multa lume desconsidera mancarea de post deoarece optiunile ar fi limitate si de aceea mare parte renunta... [Continuare]
6 proprietati ale piperului despre care nu stiai
12 Noi
1837 20 0
Piperul este cel mai cunoscut si utilizat condiment din bucatarie. Ceea ce nu stiai despre piper este... [Continuare]
Afla cum se prepara salata Tabouleh
30 Oct
1801 24 0
Salata Tabouleh este un preparat foarte cunoscut, ce provine din Orientul Mijlociu. Ingredientele principale sunt patrunjelul si... [Continuare]

Cele mai citite

Saratelele sunt o reteta aperitiv care poate fi preparata cu diferite ingrediente care desavarsesc gustul...
O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana Ingrediente:...
O reteta aperitiv care poate fi pregatita inclusiv pentru o masa festiva sunt pateurile umplute...
Aceasta reteta se prepara la fel de repede ca si dovleceii pane. Ingrediente: - 3...
Daca va plac chiftelele, incercati sa le preparati altfel decat dupa reteta clasica. Foarte gustoase...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare