Turta de praz

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 29 Decembrie 2013
Turta de praz

Turta de praz se obtine din foi de aluat umplut cu praz si rumenit in forma. Ingrediente: - 6 fire frumoase de praz, - o lingura de unt, - un ou, - sare, - piper. Pentru aluat: - 150 grame faina, - un ou, - unt cat o nuca. Mod de preparare: Se face un...

Etichete: turta, praz, turta praz

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Turta dulce cu ciocolata
13 Feb
902 17 0
Pentru a-i oferi o aroma deosebita, uneori turta dulce este imbogatita cu ciocolata si stafide. Aceasta turta... [Continuare]
Afla cum se face turta de cartofi
18 Dec
738 57 0
Turta de cartofi este un preparat culinar usor de realizat chiar si de catre gospodinele cu mai... [Continuare]
Reteta: Praz cu smantana
30 Oct
1460 8 0
Aceasta reteta cu praz are o consistenta cremoasa, prazul asezonandu-se cu smantana, lapte, unt si branza: Ingrediente:... [Continuare]

Cele mai citite

Saratelele sunt o reteta aperitiv care poate fi preparata cu diferite ingrediente care desavarsesc gustul...
O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana Ingrediente:...
O reteta aperitiv care poate fi pregatita inclusiv pentru o masa festiva sunt pateurile umplute...
Aceasta reteta se prepara la fel de repede ca si dovleceii pane. Ingrediente: - 3...
Daca va plac chiftelele, incercati sa le preparati altfel decat dupa reteta clasica. Foarte gustoase...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare