Vinete coapte cu branza

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 9 Ianuarie 2014
Vinete coapte cu branza

Pentru aceasta reteta se aleg vinete mijlocii care see coc la fel ca pentru salata. Ingrediente: - 6 vinete mijlocii, - 200 grame branza, - 2 linguri de unt, 1 lingurita de pesmet, sare. Mod de preparare: Vinetele coapte si date cu sare trebuie sa fie...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Chiftele de vinete coapte cu sos de rosii
9 Ian
1165 73 0
O reteta de vara cu legume care are o aroma deosebita sunt chiftelele de vinete coapte asezonate... [Continuare]
 Afla cum se fac vinetele umplute la cuptor
9 Noi
1431 5 0
Aceasta reteta de vara este un aperitiv cald delicios, perfect pentru orice masa din zi. Ingrediente: -... [Continuare]
Afla cum sunt vinetele cu branza la cuptor
30 Oct
1392 7 0
Vinetele cu branza la cuptor pot fi servite la dejun sau la cina, ca aperitiv. Ingrediente: -... [Continuare]

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare