Rizoto cu ficat

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Rizoto cu ficat

Rizoto cu ficat se poate servi cu sos de rosii sau cu sos de ciuperci la alegere. Ingrediente: - 1 1/2 ceasca de orez, - 3 linguri de unt, - 4 cesti zeama de carne, - 200 g ficat, - unt proaspat (cat o nuca), sare. Mod de preparare: Se alege orezul, se...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Rizoto cu mancare de rinichi
14 Feb
1363 14 0
Rizoto poate constitui drept garnitura la mancarea de rinichi. Iata cum se prepara mancarea de rinichi in... [Continuare]
Rizoto cu limba
14 Feb
855 14 0
Orezul poate fi preparat cu orice tip de carne, dar si cu organe de vitel, cum ar... [Continuare]
Budinca de ficat
14 Feb
1422 16 0
Aceasta reteta se prepara in mod obisnuit din ficat de porc sau de vita, dupa preferinte. Ingrediente:... [Continuare]

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare