Garnituri

Noutati, articole si imagini despre Garnituri
in Garnituri de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Chiftelele cu linte se combina cu ceapa, zarzavat si condimente inainte de prajire.
Aceasta reteta aperitiv poate fi servita la inceput de masa, alaturi de alte antreuri calde si reci....
in Garnituri de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Pentru un piure de legume consistent, o combinatie favorabila este conopida cu cartofi.
Acest piure constituie o garnitura excelenta pentru friptura. Ingrediente: - o conopida mare, - 3 cartofi, -...
in Garnituri de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
O reteta preferata de romani este iahnia cu fasole.
Iata cum se prepara: Ingrediente: - 500 grame fasole uscata, - 3 cepe, - 2 linguri de ulei, - o lingura...
in Garnituri de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
O reteta cu legume diverse foarte apetisanta sunt vinetele impanate Ingrediente: - 6 vinete potrivite, - 4 cepe, - un morcov, - un patrunjel, - 1/2 telina, 1 ardei gras,.
..
in Garnituri de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Chiftelele de legume se pot prepara din varza dulce.
Ingrediente: - 500 grame varza, - 2 linguri de unt, - 2 oua, - 2 linguri de smantana, - 2 linguri...
in Garnituri de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Aceasta reteta se poate prepara atat cu conopida proaspata, cat si cu conopida congelata.
Ingrediente: - 2 conopide mari, - 50 grame unt, - o lingura de pesmet, - sare....
in Garnituri de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Pentru aceasta reteta traditionala se alege fasole uscata mai noua, care fierbe repede.
Ingrediente: - 500 grame fasole uscata, - 2 cepe, - 2 linguri de ulei, - sare, p...
in Garnituri de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Asemeni napilor si din telina se prepara piure in combinatie cu cartofi.
Ingrediente: - 6 teline, - 3 cartofi mijIocii, - 2 linguri de unt, - 3 linguri de lapte....
in Garnituri de AflaCum.ro - 12 Februarie 2014
Piureul de cartofi este o garnitura ideala pentru orice friptura, tot secretul este sa stii cum sa il prepari ca sa iasa cremos.
Ingrediente: - 500 g cartofi, - 2...
in Garnituri de AflaCum.ro - 29 Decembrie 2013
Pentru pilaful cu legume, in aceasta reteta leguma predominanta sunt dovleceii.
Ingrediente: - 3 dovlecei mijlocii, - o ceasca orez, - o ceapa, - 2 linguri ulei, - sare, -...
in Garnituri de AflaCum.ro - 23 Decembrie 2013
Pentru aceasta reteta este indicat sa alegi napi mai mici pentru ca sunt mai dulci si au o textura mai buna.
Ingrediente: - 400 grame napi, - 400 g cartofi,...
in Garnituri de AflaCum.ro - 19 Decembrie 2013
Hribii se pot prepara la cuptor cu sos, dar le fel de gustosi sunt cu orez.
Iata cum se prepara pilaful de hribi:Ingrediente: - 150 grame hribi (manatarci), - 1...
in Garnituri de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Pentru aceasta reteta de pilaf, orezul este inlocuit cu gris.
Ingrediente: - o ceasca gris (nu prea plina), - 4 cesti apa, - 50 grame unt proaspat, - sare. Mod...
in Garnituri de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Cartofii copti se asezoneaza cu unt sau margarina, in functie de preferinte.
Daca mancati de post, este indicat sa folositi margarina vegetala in loc de unt.Ingrediente: - 12 cartofi mijlocii,...
in Garnituri de AflaCum.ro - 18 Decembrie 2013
Fiert sau la cuptor, spanacul constituie o importanta sursa de fier de care trebuie sa te folosesti.
Pe deasupra, preparat la cuptor impreuna cu branza, spanacul nu este doar sanatos,...

Cele mai citite

Hribii se pot prepara la cuptor cu sos, dar le fel de gustosi sunt cu...
O reteta de primavara ideala pentru postul Pastelui este pilaful de urzici cu arpacas. Ingrediente:...
Pentru aceasta reteta este indicat sa alegi napi mai mici pentru ca sunt mai dulci...
Fiert sau la cuptor, spanacul constituie o importanta sursa de fier de care trebuie sa...
Pentru pilaful cu legume, in aceasta reteta leguma predominanta sunt dovleceii. Ingrediente: - 3 dovlecei...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare