Afla cum se prepara cascavalul in aluat

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 17 Decembrie 2013
Afla cum se prepara cascavalul in aluat

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat. Ingrediente: - 250 g cascaval, - 2 linguri de untura. Pentru aluat: - 100 g faina, - o lingura de ulei, - ¾ pahar apa calda, - drojdie cat o aluna, - un albus, -...

Etichete: cascaval, aluat, aperitiv

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ciuperci, ardei si cascaval
30 Oct
1079 12 0
O reteta delicioasa, rapida si satioasa este omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ardei si... [Continuare]
Mic dejun rapid si satios! Toast cu ou, bacon, paine si cascaval
30 Oct
1146 12 0
Micul dejun ar trebui sa reprezinte principala masa a unei zile, de aceea noi va propunem reteta... [Continuare]
Saratele cu cascaval sau parmezan
13 Feb
1861 23 0
Saratelele sunt o reteta aperitiv care poate fi preparata cu diferite ingrediente care desavarsesc gustul preparatului. Noi... [Continuare]

Cele mai citite

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat. Ingrediente: -...
O reteta la minut este cascavalul pane. Ingrediente: - 300 grame cascaval, - o lingura...
Daca pana acum stiai ca friganelele se obtin din paine inmuiata in lapte si ou...
Friganelele se prepara dintr-un aluat asemanator cu al clatitelor care este ceva mai gros.Ingrediente: -...
Inainte de a pregati cascavalul la capac, se pregatesc atatea farfurii mici, rezistente la foc,...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare