Cega la gratar

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Cega la gratar

Cega la gratar este un preparat usor de asimilat de catre organism care se prepara cat a-i zice “peste”.Ingrediente pentru reteta cega la gratar: - 2 kg cega, - 2 linguri de unt, - sare, - lamaie.Mod de preparare: Se aleg 2-3 pesti...

Etichete: cega, cega gratar, reteta

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cega rasol
15 Feb
1503 58 0
Cega este un soi de sturion asiatic, de dimensiuni mici in comparatie cu ceilalti pesti din clasa... [Continuare]
Cega fripta la cuptor
15 Feb
7254 437 0
Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este cega sau... [Continuare]
Cega prajita
15 Feb
4162 105 0
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea solzilor. O... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare