Crap fript la protap

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Crap fript la protap

Atunci cand aveti posibilitatea sa preparati in aer liber o carne suculenta la protap, puteti inlocui carnea de porc, de oaie sau de berbecut cu un crap mare si proaspat, pescuit chiar de dumneavoastra. Fie ca mergeti intr-o excursie cu cortul in Delta...

Etichete: crap, crap fript, protap, carne

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crap fript la cuptor
15 Feb
943 15 0
Crapul fript la cuptor este o reteta cu peste sanatoasa si usor de preparat. Singura mentiune este... [Continuare]
Crap fript a la grec
15 Feb
1220 15 0
Preparat la cuptor impreuna cu ulei si condimente, crapul este un peste gustos de apa dulce care... [Continuare]
Cum se prepara ciorba de peste ungureasca?
16 Feb
1747 30 0
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre pescari, in... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare