Midii fierte

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Midii fierte

Midiile fac parte din categoria fructelor de mare alaturi de homari, crabi, calamari, caracatite si scoici si sunt servite, dupa preferinta, cu sau fara scoica. Pentru cei care nu au mai pregatit midii in propria bucatarie este bine de stiut ca acestea...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Midii pescaresti
15 Feb
707 11 0
Midiile sunt niste fructe de mare, alaturi de raci, scoici sau calamari, iar “tratate” pescareste pe litoral... [Continuare]
Pilaf de midii
15 Feb
595 10 0
Pilaful se poate prepara doar cu legume, cu carne sau cu fructe de mare. Din categoria fructelor... [Continuare]
Raci fierti cu usturoi
15 Feb
1257 10 0
Racii sunt animale solitare al caror habitat il reprezinta baltile curgatoare, lacurile, raurile si Delta Dunarii. Desi... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare