Salau rasol

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Salau rasol

Salaul este un peste apreciat pentru carnea sa alba, frageda, gustoasa si fara prea multe oase. Acest peste de apa dulce si usor salmastra se caracterizeaza prin corpul alungit, spatele de culoarea cenunusiu-verzuie si abdomenul argintiu, capul lung si...

Etichete: salau, rasol, peste

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Salau rasol cu maioneza
15 Feb
1230 19 0
Salaul este un peste de apa dulce care poate fi gatit fiert, sub forma de rasol, dar... [Continuare]
Stiuca rasol
15 Feb
1624 16 0
Rasolul de stiuca se prepara similar cu salaul rasol. Pentru aceasta reteta de peste fiert si asezonat... [Continuare]
Peste in aluat
15 Feb
1419 15 0
Pentru pestele in aluat, se prepara o compozitie de clatite. Aceasta reteta se poate pregati dintr-un peste... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare