Salau rasol cu maioneza

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Salau rasol cu maioneza

Salaul este un peste de apa dulce care poate fi gatit fiert, sub forma de rasol, dar si cu sos de maioneza.Iata cum se prepara: Ingrediente - 1 salau de aproximativ 1, 5 kg, - ceapa, - zarzavat de supa, - 1 paharel de otet, - 2 l apa, - 1 frunza de dafin,...

Etichete: salau, rasol, maioneza

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Salau rasol
15 Feb
1778 16 0
Salaul este un peste apreciat pentru carnea sa alba, frageda, gustoasa si fara prea multe oase. Acest... [Continuare]
Stiuca rasol
15 Feb
1620 16 0
Rasolul de stiuca se prepara similar cu salaul rasol. Pentru aceasta reteta de peste fiert si asezonat... [Continuare]
Cum se gateste rasolul de crap?
16 Feb
1653 19 0
Crapul este unul dintre cei mai apreciati pesti de apa dulce. Faptul ca nu are oase, iar... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare