Saramura de biban

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Saramura de biban

Bibanul este un peste rapitor de apa dulce, care poate fi pescuit tot timpul anului. Din acest motiv, saramura de biban se prepara chiar si iarna cand acest peste este pescuit la copca. De pe urma bibanului putem folosi atat carnea lui alba, dulce si...

Etichete: saramura, biban, peste, icre

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Saramura de crap
15 Feb
1131 31 0
Una dintre cele mai savuroase si sanatoase retete romanesti este saramura de crap. Pentru ca aceasta reteta... [Continuare]
Saramura de caras
15 Feb
669 17 0
Alaturi de saramura de crap si saramura de biban, un alt peste de apa dulce, numai bun... [Continuare]
Platica la cuptor
14 Feb
2103 41 0
Platica este un peste de apa dulce care seamana foarte mult cu crapul. Scos din meniu de... [Continuare]

Cele mai citite

Cega este buna in orice combinatie. Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea...
Daca prindeti un peste, sigur veti vrea sa va sarbatoriti reusita alaturi de familie. Si...
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada,...
Pentru marinata de peste se poate folosi crap, caras, macrou, hamsii sau un peste din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare