Gasca umpluta pentru sarbatori

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Gasca umpluta pentru sarbatori

Pentru aceasta reteta se alege o gasca frumoasa, iar dupa preferinte se adauga putin rom la friptura pentru a-i imbogati gustulIngrediente: - carne de la o gasca Pentru umplutura: - 250 g paine alba, - ficatul de curcan, - 100 g unt de proaspat, - 2 oua,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Gasca cu castraveti murati
14 Feb
1861 27 0
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita sau cu... [Continuare]
Gasca cu caise
14 Feb
1467 21 0
Gasca cu caise este un preparat culinar care se poate prepara vara cand este sezonul caiselor sau... [Continuare]
Afla cum se prepara gasca la cuptor
13 Feb
1452 22 0
Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom. Inainte de... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare