Pui cu rosii

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Pui cu rosii

Pentru a fi mai gustos, inainte de fierbere, puiul se inabusa in ulei, la fel ca si ceapa. Ingrediente:- un pui mare, - un kg rosii, - o lingura de unt sau ulei, - 2 cepe, - sare. Mod de preparare: Carnea de pui se transeaza in bucati potrivite, se curata...

Etichete: pui, rosii, carne, carne pui

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciulama de pui
15 Feb
1530 22 0
Carnea de pui fiarta impreuna cu zarzavat de supa si asezonata cu sos alb constituie o mancare... [Continuare]
Rosii umplute cu carne si ciuperci
15 Feb
1397 20 0
Daca aveti pofta de un aperitiv hranitor si satios incercati reteta de rosii umplute cu carne si... [Continuare]
Pui cu mazare verde
15 Feb
808 14 0
Preparata sote sau combinata cu pui, mazarea este o leguma apreciata pentru gustul sau deosebit. Ingrediente: -... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare