Reteta de curcan fript cu rom

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Reteta de curcan fript cu rom

La fel ca friptura de gasca, carnea de curcan poate fi unsa cu rom. Ingrediente: - un curcan, - sare, - o lingura de untura, - un pic de rom (facultativ).Mod de preparare: Se curata curcanul, se spala in mai multe ape. Se scurge bine, se sareaza si se...

Etichete: curcan, curcan fript, rom, gasca

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Curcan umplut
9 Ian
829 60 0
Curcanul umplut este o reteta apetisanta si satioasa numai buna pentru gurmanzi. Aceasta reteta poate fi preparata... [Continuare]
Afla cum se prepara gasca la cuptor
13 Feb
1443 22 0
Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom. Inainte de... [Continuare]
Gogosi dospite cu stafide si rom
13 Feb
930 18 0
Gogosile sunt un desert preparat de majoritatea gospodinelor pentru simplul fapt ca atunci cand ai pofta de... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare