Reteta de pui cu sos de portocale

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 17 Februarie 2014
Reteta de pui cu sos de portocale

Mancarurile asiatice au inceput sa fie din ce in ce mai cautate datorita aromelor si gustului lor exotic, indraznet dar si pentru ca reprezinta un reper pentru sanatate si suplete. Iata o reteta speciala de pui cu portocala care te va convinge ca merita...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cum sa faci pui Szechuan cu mango
17 Feb
1461 18 0
Puiul Szechuan (sau cum i se mai spune la noi Szechuan) este o reteta chinezeasca traditionala recunoscuta... [Continuare]
Sos de portocale
14 Feb
867 22 0
Sosul de portocale se foloseste la aromatizarea clatitelor, a salatelor si chiar a fripturilor. Ingrediente: - 2... [Continuare]
Cum sa decongelezi carnea de pui fara riscuri pentru sanatate?
17 Feb
1284 16 0
Carnea de pui este printre cele mai simple de gatit si printre cele mai sanatoase surse de... [Continuare]

Cele mai citite

Rata salbatica folosita pentru prepararea ostropelului se pregateste la fel ca si carnea de gasca...
Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce. Ingrediente: - 3 porumbei,...
Mancarea de porumbei cu sos este foarte buna cu mamaliga. Ingrediente: - 3 porumbei, -...
Ostropelul este o mancare aromata cu sos care poate fi preparata din orice carne de...
Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare