Salata de spanac

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Salata de spanac

Spanacul se consuma in special primavara, alaturi de alte verdeturi bogate in vitamine si minerale. Planta preferata a lui Pepeye Marinarul, spanacul, a fost pentru prima data cultivat in Persia, iar astazi se utilizeaza la scara larga in diverse combinatii,...

Etichete: salata, spanac, anemie, vitamine

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Salata de gogosari
15 Feb
1347 17 0
Gogosarul face parte din aceeasi familie de legume cu ardeiul si are proprietati medicinale aparte. Sursa importanta... [Continuare]
Alimente bogate in fier care combat oboseala
30 Oct
1398 5 0
Carenta de fier atrage dupa sine o serie de consecinte negative. Printre cele mai frecvente sunt oboseala,... [Continuare]
Efectele terapeutice ale hreanului
9 Noi
1650 12 0
Hreanul, denumit stiintific Armoracia rusti­cana, este ruda mustarului, a conopidei si a verzei. Aceasta radacina cu gust... [Continuare]

Cele mai citite

Vara e indicat sa mananci mai mult salate si mai putina carne, iar pentru diversificare,...
In combinatie cu merele, varza rosie are beneficii duble asupra sanatatii si este o salata...
Recunoscute sub denumirea de “aur alb” datorita resurselor nutritive, andivele pot fi preparate in cele...
Folosita ca medicament inca din antichitate, sfecla rosie poate fi consumata sub forma de suc...
Mancare modesta, consumata mai ales in posturi, salata de fasole boabe se prepara la greci...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare