Ciorba de cap de nisetru

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Ciorba de cap de nisetru

Ciorba obtinuta din cap de nisetru sau morun se prepara similar cu cea de crap, iar procesul termic dureaza aproximativ o ora. Ingrediente - 2 litri apa - 1 litru bors - 1 kg cap de nisetru sau morun - zarzavat de supa - 2 rosii - frunza de marar - patrunjel...

Etichete: ciorba, peste

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cum se prepara ciorba de peste ungureasca?
16 Feb
1834 30 0
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre pescari, in... [Continuare]
Ciorba de peste cu zeama de varza
15 Feb
1034 16 0
Ciorba de peste se poate acri atat cu bors, cat si cu zeama de varza. Iata o... [Continuare]
Cum sa prepari CIORBA DEASA
6 Mai
2365 36 0
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni, pentru cei... [Continuare]

Cele mai citite

Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare