Supa cu patratele de svaiter sau parmezan

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Supa cu patratele de svaiter sau parmezan

Supa cu patratele de svaiter sau parmezan se obtine din taitei de casa preparati in ajun ca sa aiba timp sa se usuce. Acestia se taie in forma de patratele si se adauga la ei svaiter sau parmezan pentru a conferi aroma produsului final. Ingrediente patratele:...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Supa cu taitei de casa
14 Feb
1273 17 0
Reteta de mai jos contine ingrediente pentru 8 persoane. Supa se face cu taitei de casa. Ingrediente... [Continuare]
Supa cu frecatei
14 Feb
712 16 0
Frecateii sunt o alternativa a clasicilor taitei de casa si se folosesc la supade legume cu sau... [Continuare]
Aluat taitei de casa cu ou
21 Ian
1333 49 0
Aluatul de taitei de casa este mai bun si mai sanatos decat cel din comert. Folosit la... [Continuare]

Cele mai citite

Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare