Supa de pasare

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Supa de pasare

Supa de pasare se poate obtine dupa preferinte din gaina, pui sau curcan, cu deosebirea ca pasarea tanara fierbe mai repede. Totusi, daca preferati supa de gaina, aceasta are mai multa tarie, este mai grasa si multi considera ca are un gust mai concentrat,...

Etichete: supa, supa pasare, , zarzavat

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Zarzavat pentru supa
15 Feb
1368 13 0
Pentru amatorii de supa, se conserva pentru iarna legume combinate: rosii, radacinoase, dar si alte legume dupa... [Continuare]
Supa frantuzeasca cu zarzavat
14 Feb
605 14 0
Comparativ cu supa de zarzavat din bucataria traditionala romaneaca, supa frantuzeasca de zarzavat foloseste in plus varza,... [Continuare]
Cum se prepara supa de banane?
16 Feb
1347 19 0
Iata o reteta delicioasa de supa de banane. Desi suna ciudat, supa aceasta este extrem de gustoasa.... [Continuare]

Cele mai citite

Reteta racoroasa pentru zilele toride de vara, ciorba de cartofi si fasole verde se prepara...
Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni,...
Lintea este similara la gust si la aspect cu fasolea boabe. Deci, daca va place...
Hranitoare si sanatoasa, ciorba ruseasca cu smantana este un preparat foarte apreciat in Rusia, un...
Aceasta ciorba, preparata cu peste de apa dulce si paprika picanta este gatita de catre...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare