Aluat de tarte

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Aluat de tarte

Fie ca prepari tarte dulci sau sarate, aluatul de tarte se prepara dupa acelasi proces tehnologic si are o consistenta sfaramicioasa. Ingrediente: 250 grame faina, 125 grame unt proaspat, o lingurita de zahar, 2 dl apa, sare. Mod de preparare: Se cerne...

Etichete: aluat, tarte, aluat tarte

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aluat cu branza de vaca
21 Ian
936 64 0
Acest aluat este ideal pentru aperitivele sarate si se prepara in cateva minute. Ingrediente: - branza de... [Continuare]
Afla cum se face aluatul de unt
13 Feb
1386 20 0
Aluatul de unt este ca si aluatul frantuzesc un produs de patiserie fraged, folosit la prepararea aperitivelor... [Continuare]
Mere in aluat de caimac
13 Feb
1383 20 0
Pentru reteta de mere in aluat se poate folosi aluatul cu caimac. Ingrediente: Aluat: o ceasca caimac,... [Continuare]

Cele mai citite

O crema clasica, folosita la o multime de prajituri si torturi este crema de frisca....
Desi luam masa in familie adeseori, aranjarea corecta a mesei pentru o cina formala poate...
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne. Iata o varianta...
Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se...
Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare