Crema de ciocolata

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata este folosita adesea in cofetarie la umplerea torturilor si prajiturilor. Tot cu ea se umple napolitane, croasante si alte preparate dulci. Ingrediente:1/2 litru lapte, 1/2 baton vanilie sau 2 pachetele de zahar vanilat, 4 oua, 175...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crema de ciocolata cu unt
13 Feb
782 15 0
Pentru aceasta reteta, in loc de lapte se foloseste unt. Ingrediente: un dl apa, 120 grame zahar,... [Continuare]
Afla cu se face crema de ciocolata
13 Feb
1126 31 0
Aceasta crema se foloseste la obtinerea diferitelor produse de cofetarie simpla sau in asociere cu frisca batuta.... [Continuare]
Reteta crema de zahar ars
13 Noi
1137 11 0
Crema de zahar ars este una dintre prajiturile care ne-au facut deliciul copilariei. Mai jos aveti ingredientele... [Continuare]

Cele mai citite

O crema clasica, folosita la o multime de prajituri si torturi este crema de frisca....
Desi luam masa in familie adeseori, aranjarea corecta a mesei pentru o cina formala poate...
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne. Iata o varianta...
Claponul este un cocos castrat care se impaneaza cu bucatele mici de slanina si se...
Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare