Muschi de vaca umplut

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 19 Decembrie 2013
Muschi de vaca umplut

Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede. Ingrediente: - 1, 5 kg muschi, - o fie de paine, - o ceapa mica, - un ou, - sare, piper, - frunza de patrunjel, - 2 linguri de unt, - 3 linguri de smantana....

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Muschi de vaca cu sos de ciuperci
20 Dec
1565 45 0
Muschiul de vaca preparat cu sos de ciuperci este o reteta foarte hranitoare si gustoasa. Ingrediente: -... [Continuare]
Reteta: Praz cu smantana
30 Oct
1456 8 0
Aceasta reteta cu praz are o consistenta cremoasa, prazul asezonandu-se cu smantana, lapte, unt si branza: Ingrediente:... [Continuare]
Pasca cremoasa cu smantana
11 Apr
1664 54 0
O reteta apetisanta pentru masa de Paste este pasca cremoasa cu smantana. Aceasta pasca se umple cu... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare