Biftec

Lista articolelor despre biftec pe DeFolos.ro

Articole despre biftec

Citeste cele mai noi articole despre biftec publicate pe DeFolos.ro! Vezi comentarii si poze despre biftec, pe DeFolos.ro!

in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Adevaratul biftec este facut numai din muschi.
In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar si se tine aproximativ o jumatate de ora. Ingrediente: - 1, 2 kg...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi.
Se trece prin faina si se prajeste in tigaie. Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 1 lingura de...
in Vita de AflaCum.ro - 14 Februarie 2014
Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi.
Iata cum se prepara biftecul natur de vaca sau vitel. Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 2 linguri...
in Vita de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca.
Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 250 g ciuperci, - 2 cepe mijlocii, - 2 linguri unt, - un...
in Vita de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente.
Noi va propunem o reteta de biftec tartar...
in Vita de AflaCum.ro - 13 Februarie 2014
Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi.
Ingrediente: - 1, 2 kg muschi de vaca, - 6 oua, - o lingura de unt, sare.Mod de...

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Cele mai citite

Ochelarii din plastic sunt mai ieftini, insa sunt sensibili la zgarieturi, pe care nu le...
O buna igiena corporala cuprinde printre altele si curatarea urechilor de cerumen, o substanta naturala...
Ceara din ureche reprezinta secretia glandelor ceruminoase, care se gasesc in canalul urechii. Scopul acesteia...
Citeste cateva sfaturi despre cum sa scapi de dopurile de ceara sau de ceara din...
Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac....
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare