Biftec tartar cu sardele

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Biftec tartar cu sardele

Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente. Noi va propunem o reteta de biftec tartar cu sardele. Ingrediente: - 1, 2 carne macra de vaca, - 2 cepe mijlocii, - 6 galbenusuri,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Biftec natur
14 Feb
1141 21 0
Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi. Iata cum se prepara biftecul natur de vaca... [Continuare]
Biftec in faina
14 Feb
1183 22 0
Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi. Se trece prin faina si se prajeste in... [Continuare]
Biftec la gratar
14 Feb
1485 27 0
Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar... [Continuare]

Cele mai citite

Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare