Biftec tartar cu sardele

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 13 Februarie 2014
Biftec tartar cu sardele

Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente. Noi va propunem o reteta de biftec tartar cu sardele. Ingrediente: - 1, 2 carne macra de vaca, - 2 cepe mijlocii, - 6 galbenusuri,...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Biftec natur
14 Feb
582 19 0
Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi. Iata cum se prepara biftecul natur de vaca... [Continuare]
Biftec in faina
14 Feb
602 21 0
Biftecul de vaca adevarat se prepara doar din muschi. Se trece prin faina si se prajeste in... [Continuare]
Biftec la gratar
14 Feb
809 23 0
Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar... [Continuare]

Cele mai citite

Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
Una dintre retetele preferate ale romaniloe sunt mititeii. Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare