Prune uscate, fierte in vin

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Prune uscate, fierte in vin

Vinul fiert se consuma in sezonul rece in combinatie cu fructe de toamna (mere, gutui), dar si cu prune uscate. La aceste ingrediente se pot adauga cuisoare, scortisoara si coaja de portocale sau lamaie. In combinatie cu prune uscate, la vinul fiert se...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Compot de prune uscate
14 Feb
1726 55 0
Compotul de prune se poate face atat din fructe proaspete, cat si uscate. Iata cum se obtine... [Continuare]
Orez cu prune uscate
18 Dec
917 46 0
Orezul cu prune uscate este un preparat dulce care se poate servi ca desert la masa de... [Continuare]
Vin fiert
14 Feb
1552 17 0
Iarna, cand e frig si simti nevoia sa te incalzesti cu o bautura calda si aromata, poti... [Continuare]

Cele mai citite

Smoothie-urile sunt ideale pentru micul dejun sau ca gustare in timpul zilei, fiind sanatoase si...
Vinul fiert se consuma in sezonul rece in combinatie cu fructe de toamna (mere, gutui),...
Cafeaua turceasca nu se refera la un anume tip de cafea, ci la o anumita...
Nimeni nu cunoaste originea exacta a cocktailului numit Margarita si nu exista vreo reteta perfecta...
Punch-ul este o bautura populara care, daca este rece si fara alcool, poate fi considerata...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare