Antricoate de vaca cu ceapa prajita

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Antricoate de vaca cu ceapa prajita

Antricoatele de vaca se frig la gratar si se combina apoi cu ceapa prajita ca pentru fasolea batuta in momentul servirii. Ingrediente: - 6 antricoate, - 3 cepe mijlocii, - 2 Iinguri ulei, - sare. Mod de preparare: Se bate carnea usor cu manerul cutitului...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Antricoate de vaca la tava
14 Feb
1225 19 0
Antricoatele la tava se pot frige in unt sau untura, dar mult mai frumos se rumenesc in... [Continuare]
Antricoate de vaca la gratar
14 Feb
1474 21 0
Aceasta reteta este suficienta pentru 6 persoane cu conditia sa serviti antricoatele de vaca fripte la gratar... [Continuare]
Miel la gratar
15 Feb
1694 35 0
Preparat primavara, mielul la gratar poate fi servit cu garnitura de legume si salata de sezon. Ingrediente:... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare