Antricoate de vaca la tava

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Antricoate de vaca la tava

Antricoatele la tava se pot frige in unt sau untura, dar mult mai frumos se rumenesc in unt amestecat cu putin ulei. Ingrediente: - 6 antricoate, - o lingura de unt, - 2 linguri de ulei, - sare.Mod de preparare: Se taie carnea in grosime de 2-2 ½...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Antricoate de vaca la gratar
14 Feb
1471 21 0
Aceasta reteta este suficienta pentru 6 persoane cu conditia sa serviti antricoatele de vaca fripte la gratar... [Continuare]
Antricoate de vaca cu sos de mustar
14 Feb
1273 16 0
Antricoatele de vita fripte in ulei sau untura se pot servi impreuna cu sos de mustar. Ingrediente:-... [Continuare]
Antricoate de vaca cu ceapa prajita
14 Feb
1180 19 0
Antricoatele de vaca se frig la gratar si se combina apoi cu ceapa prajita ca pentru fasolea... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare