Antricoate de vaca cu sos de mustar

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Antricoate de vaca cu sos de mustar

Antricoatele de vita fripte in ulei sau untura se pot servi impreuna cu sos de mustar. Ingrediente:- 6 antricoate, - 2 linguri de mustar, - o ceasca zeama de carne, - 150 g ciuperci, - o ceapa mijlocie, - 2 linguri de unt, - 2 linguri de ulei, - un pahar...

Etichete: antricoate, vaca, sos mustar

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Antricoate de vaca la tava
14 Feb
1221 19 0
Antricoatele la tava se pot frige in unt sau untura, dar mult mai frumos se rumenesc in... [Continuare]
Antricoate de vaca la gratar
14 Feb
1471 21 0
Aceasta reteta este suficienta pentru 6 persoane cu conditia sa serviti antricoatele de vaca fripte la gratar... [Continuare]
Friptura de vaca cu sos la tava
14 Feb
1588 20 0
Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate,... [Continuare]

Cele mai citite

Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare