Ciulama de vitel

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Ciulama de vitel

Ciulamaua de vitel se obtine din zeama de carne, bucati de vitel si sos alb. In apa de fierbere se adauga si zarzavat pentru a desavarsi gustul preparatului. Ciulamaua se mai prepara si cu carne de pasare (pui, curcan, gaina) si se serveste cu mamaliga....

Etichete: ciulama, vitel, carne

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciulama de miel
15 Feb
1236 27 0
Mai putin populara comparativ cu ciulamaua de pasare sau de ciuperci, cei care prefera carnea de ovine,... [Continuare]
Ciulama de pui
15 Feb
1513 22 0
Carnea de pui fiarta impreuna cu zarzavat de supa si asezonata cu sos alb constituie o mancare... [Continuare]
Ciulama de rinichi
14 Feb
1343 26 0
Ciulamaua se poate prepara cu carne de pasare, dar si cu organe de vaca. Noi va sugeram... [Continuare]

Cele mai citite

Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se...
Pieptul de vitel umplut este o reteta cu grad mediu de dificultate, deoarece numai un...
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte...
Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet....
Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare