Ciulama de miel

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Ciulama de miel

Mai putin populara comparativ cu ciulamaua de pasare sau de ciuperci, cei care prefera carnea de ovine, pot obtine acest preparat culinar si din carne de miel. Reteta de primavara gatita in preajma sarbatirolor pascale, ciulamaua de miel are la baza carne,...

Etichete: ciulama, carne, carne miel

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciulama de vitel
15 Feb
1471 25 0
Ciulamaua de vitel se obtine din zeama de carne, bucati de vitel si sos alb. In apa... [Continuare]
Ciulama de pui
15 Feb
1515 22 0
Carnea de pui fiarta impreuna cu zarzavat de supa si asezonata cu sos alb constituie o mancare... [Continuare]
Ciulama de rinichi
14 Feb
1344 26 0
Ciulamaua se poate prepara cu carne de pasare, dar si cu organe de vaca. Noi va sugeram... [Continuare]

Cele mai citite

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste. Preparat din...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de...
Gyro (gyros) este un tip de sandwich grecesc ce contine carne de miel, de vaca,...
Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana...
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare