Afla cum se obtine aspicul

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 18 Decembrie 2013
Afla cum se obtine aspicul

Aspicul este o gelatina care se obtine de regula din carne de vita si porc care ii da tarie. Ingrediente:Pentru 1 ½ kg aspic: -5 litri apa, - 1 kg carne de vaca, - 250 g oase gelatinoase, - 2 picioare de porc, - 2 picioare de vitel, - 250 g...

Etichete: aspic, carne, gelatina

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Reteta simplificata de aspic
18 Dec
465 33 0
Aspicul se prinde mai repede daca in supa de carne si oase adaugati si foi de gelatina.... [Continuare]
10 retete delicioase care te vor ajuta sa treci mai usor de postul Craciunului
23 Noi
1802 25 0
Multa lume desconsidera mancarea de post deoarece optiunile ar fi limitate si de aceea mare parte renunta... [Continuare]
6 proprietati ale piperului despre care nu stiai
12 Noi
1745 16 0
Piperul este cel mai cunoscut si utilizat condiment din bucatarie. Ceea ce nu stiai despre piper este... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare