Reteta simplificata de aspic

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 18 Decembrie 2013
Reteta simplificata de aspic

Aspicul se prinde mai repede daca in supa de carne si oase adaugati si foi de gelatina. Ingrediente: - 4 pahare cu zeama de carne, - 14 foi de gelatina, - 10 boabe piper, - 2 foi de dafin, - 2 cuisoare, - ¼ ceasca de otet, - 2 albusuri, - coji...

Etichete: aspic, reteta, gelatina

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Afla cum se obtine aspicul
18 Dec
600 58 0
Aspicul este o gelatina care se obtine de regula din carne de vita si porc care ii... [Continuare]
Cum se prepara un tort de ciocolata
17 Dec
1971 39 0
Daca va plac torturile de ciocolata, insa nu va incumetati sa faceti unul, deoarece vi se pare... [Continuare]
Reteta Humus cu ardei copt
14 Dec
1454 25 0
Humusul cu ardei copt este o reteta care presupune un timp de prepapare mai indelungat, insa rezultatul... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare