Dulceata de caise coapte

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Dulceata de caise coapte

Pentru dulceata de caise coapte se foloseste si apa de var care poate fi obtinuta astfel: - se stinge intr-un vas curat 1/4 kg de var cu 2-3 l de apa. - dupa ce varul a fiert, se lasa sa se racoreasca. - varul gros se depune la fund, iar in apa limpede...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dulceata de caise verzi
14 Feb
730 14 0
Dulceata se poate prepara atat din caise coapte, cat si din caise verzi. Ingrediente: - O farfurie... [Continuare]
Compot de caise coapte
14 Feb
696 14 0
Compotul se poate prepara atat din caise crude, cat si din caise coapte. Daca deja ai savurat... [Continuare]
Mere cu dulceata imbracate in albus
13 Feb
1848 43 0
Pentru aceasta reteta se aleg mere sanatoase de marime mijlocie. Ingrediente: 12 mere mijlocii, 3 linguri de... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare