Compot de caise coapte

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 14 Februarie 2014
Compot de caise coapte

Compotul se poate prepara atat din caise crude, cat si din caise coapte. Daca deja ai savurat compot obtinut din caise proaspete, acum poti incerca si cea de-a doua varianta.Ingrediente: - 750 g caise, - 175 g zahar, - 1 ½ pahar cu apa Mod...

Etichete: compot, caise coapte, caise

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dulceata de caise coapte
14 Feb
679 21 0
Pentru dulceata de caise coapte se foloseste si apa de var care poate fi obtinuta astfel: -... [Continuare]
Compot de capsune
15 Feb
1080 26 0
Compotul obtinut din capsune sau orice alte fructe este gustos si sanatos, cu conditia sa fie preparat... [Continuare]
Compot de zmeura
15 Feb
954 20 0
Zmeura se culege pana la sfarsitul lui iulie, iar in stare proaspata ajuta in virozele respiratorii, este... [Continuare]

Cele mai citite

Daca ti-au ramas cateva cotoare si coji de gutui, nu le arunca pentru ca le...
Pentru marmelada de mere se aleg fructe tari si sanatoase, care nu sunt fainoase.Ingrediente: -...
Aceste fructe de vara dulci se asezoneaza numai cu zahar pentru a prepara o marmelada...
O varianta a compotului de prune este chisalita de prune, specifica zonei Moldovei, dar si...
Agrisele sunt niste fructe de culoare rosu aprins care se coc in luna iunie. Din...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare