Urs de mamaliga cu branza de burduf

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 19 Decembrie 2013
Urs de mamaliga cu branza de burduf

Aceasta reteta de mamaliga se prepara cu branza iute de burduf, iar dupa fierberea propriu-zisa, mamaliga fiarta se amesteca cu branza de burduf. Ingrediente: - 500 g malai, - 1 ½ l apa, - o Iingurita de sare, - branza de burduf.Mod de preparare:...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

 Reteta de iarna: Varza acra calita
30 Oct
1519 23 0
Iarna, cand se pune varza la murat, gospodinele obisnuiesc sa prepare mai des varza acra calita. Iata... [Continuare]
Afla cum se face ciulamaua de ciuperci
22 Dec
1509 63 0
Unii spun despre ciulamaua de ciuperci ca este mai gustoasa decat cea pregatita cu carne. Daca vrei... [Continuare]
Jumari de porc
15 Feb
1675 26 0
Pentru jumari se alege intotdeauna carne mai impanata care se sareaza si se pune la prajit dupa... [Continuare]

Cele mai citite

Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata. Ingrediente:...
Dulceata de pepene poate fi obtinuta atat din pepene verde, cat si din pepene galben....
Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant. Acest...
Nu exista persoana care sa nu fi auzit in copilarie vorba mamei, mananca morcovi ca...
Daca maslinele sunt delicioase impreuna cu pui sau cu praz, un preparat culinar gustos si...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare