Jumari de porc

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Jumari de porc

Pentru jumari se alege intotdeauna carne mai impanata care se sareaza si se pune la prajit dupa ce a fost taiata in bucatele. Ingrediente: - 1 kg de carne de porc grasa, - sare- usturoi pentru mujdei (optional). Mod de preparare: Pentru jumarile de porc...

Etichete: jumari, porc, carne, mamaliga

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carne de purcel cu varza acra
15 Feb
1836 14 0
Carnea de purcel cu varza acra se prepara intr-un timp mai indelungat decat reteta de varza dulce... [Continuare]
Pogaci cu jumari
23 Dec
1349 56 0
Pentru aceasta reteta se prepara un aluat dospit cu drojdie. Ingrediente: - 500 grame faina, - ¼... [Continuare]
Linte cu costita afumata de porc
15 Feb
1851 35 0
Asemanatoare cu fasolea boabe, lintea se pregateste asemanator cu aceasta. Din linte se poate obtine o supa... [Continuare]

Cele mai citite

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in...
Acest preparat specific Craciunului se obtine din maruntaie de porc tocate, orez si condimente. Mod...
Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in...
Chftelele marinate se obtin din carne tocata de vaca, porc si de miel. Ingrediente: -...
Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare