Legume umplute cu radacinoase prajite in bulion

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 30 Octombrie 2015

In categoria legumelor umplute cu radacinoase prajite in bulion intra rosiile, ardeii si vinetele. Acestea se pot umple cu tocatura de legume – morcovi, radacinoase albe, ceapa – prajite in ulei si acoperite cu sos de rosii sau bulion....

Etichete: legume, radacinoase, bulion

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Legume umplute cu radacinoase prajite in bulion
30 Oct
1228 4 0
In categoria legumelor umplute cu radacinoase prajite in bulion intra rosiile, ardeii si vinetele. Acestea se pot... [Continuare]
Bulion de ardei rosii
15 Feb
1205 16 0
Bulionul de ardei rosii se obtine similar celui din rosii uscate, doar ca la aceasta reteta se... [Continuare]
Cum sa faci salau cu legume
6 Mai
2405 23 0
Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada, cand legumele... [Continuare]

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare