Legume

Noutati, articole si imagini despre Legume
in Legume de AflaCum.ro - 17 Noiembrie 2015
Ghimbirul este un condiment folosit in toate partile lumii, fiind un extraordinar remediu naturist si avand o serie de proprietati antiinflamatorii, antiseptice, antifungice, antispasmice, antibacteriene si antivirale.
Pentru a va...
in Legume de AflaCum.ro - 17 Noiembrie 2015
Se aleg pentru conservele de iarna vinete tinere, proaspete, de marime potrivita, care sa incapa cate doua intr-un borcan.
Dupa spalare, se taie in zona coditei, se scoate o parte...
in Legume de AflaCum.ro - 12 Noiembrie 2015
Busuiocul este un condiment cu efecte miraculoase asupra sanatatii, folosit in bucatarie, dar si ca remediu pentru combaterea diverselor boli.
Originar din India, busuiocul are numeroase beneficii terapeutice, fiind considerat...
in Legume de AflaCum.ro - 11 Noiembrie 2015
Broccoli este o leguma verde cu numeroase beneficii asupra organismului.
Bogata in vitamina C, fibre, minerale si alte vitamine esentiale pentru sanatate, consumul de broccoli este o necesitate daca vrei...
in Legume de AflaCum.ro - 11 Noiembrie 2015
Telina se procura cu usurinta aproape in orice perioada din an si de la ea se folosesc atat frunzele verzi, cat si radacina.
Fie ca o folosesti la prepararea supelor,...
in Legume de AflaCum.ro - 11 Noiembrie 2015
Sfecla rosie este un aliment medicament cu beneficii miraculoase pentru ficat.
Recomandata in numeroase afectiuni, sfecla rosie contine o multime de substante nutritive ce protejeaza ficatul, ajuta la detoxifierea lui...
in Legume de AflaCum.ro - 11 Noiembrie 2015
Ceapa rosie este leguma cea mai populara atunci cand vine vorba de prevenirea racelii si a gripei.
Folosita in bucatarie la prepararea ciorbei de fasole si in salata greceasca, ceapa...
in Legume de AflaCum.ro - 11 Noiembrie 2015
Desi majoritatea gospodinelor il folosesc la ciorbe, salate sau la prepararea diverselor antreuri, cum ar fi oua umplute si omlete, mararul are cel putin trei beneficii esentiale de care nu.
..
in Legume de AflaCum.ro - 11 Noiembrie 2015
Ardeiul iute produce efecte miraculoase in corpul tau datorita unei substante numita capsaicina.
Acest compus este responsabil de gustul picant al ardeiului si , conform unui studiu stiintific, capsaicina arde...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Noiembrie 2015
Despre beneficiile pe care le are ridichea neagra asupra organismului se pot scrie o multime de carti.
Dar, pe scurt, fiecare persoana trebuie sa stie cum sa profite de aceasta...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Noiembrie 2015
Hreanul, denumit stiintific Armoracia rusti­cana, este ruda mustarului, a conopidei si a verzei.
Aceasta radacina cu gust iute si proprietati nutritive iesite din comun este o planta rezistenta la inghet,...
in Legume de AflaCum.ro - 9 Noiembrie 2015
Aceasta reteta de vara este un aperitiv cald delicios, perfect pentru orice masa din zi.
Ingrediente: - 6 vinete mijlocii, - o lingura de faina, - 2 linguri de branza...
in Legume de AflaCum.ro - 4 Noiembrie 2015
Una dintre mancarurile cele mai indicate in perioada de post sau pentru copii este tocanita de legume! Este o reteta care se prepara usor, putand folosi aproape orice fel de.
..
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
O alternativa la mancarea de dovlecei umpluti cu orez sau cu carne este umplutura de legume si franzela.
Iata din ce se obtine: Ingrediente: - 6 dovlecei mijlocii, - o...
in Legume de AflaCum.ro - 30 Octombrie 2015
Aceste galuste sunt o combinatie inedita de gris cu varza tocata, mai putin cunoscuta de gospodinele din tara noastra.
Ingrediente: - 500 grame varza, - 2 linguri de branza rasa,...

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
magzila
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare