Marar verde conservat pentru iarna

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Marar verde conservat pentru iarna

Bogat in ulei volatin, mararul este originar din zona medietaneana si din sudul Rusiei. Mararul se cultiva toamna si primavara, dar atunci cand lipseste de pe piata, il putem consuma fie conservat, fie uscat. In sare: - Se alege mararul ca pentru mancare...

Etichete: marar, sare, marar uscat

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

 3 efecte benefice ale mararului de care nu stiai
11 Noi
1010 4 0
Desi majoritatea gospodinelor il folosesc la ciorbe, salate sau la prepararea diverselor antreuri, cum ar fi oua... [Continuare]
Tarta cu spanac, branza si marar
30 Oct
1442 5 0
Tarta cu spanac, branza si marar este o reteta usor de preparat, iar rezultatul este de-a dreptul... [Continuare]
 Afla cum se prepara mazarea verde cu marar
30 Oct
1298 5 0
Ca sa fie gata, mazarea verde trebuie sa fiarba aproximativ 30 de minute la foc iute. Ingrediente:... [Continuare]

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare