Pilaf de midii

Articol scris de AflaCum.ro , in data de 15 Februarie 2014
Pilaf de midii

Pilaful se poate prepara doar cu legume, cu carne sau cu fructe de mare. Din categoria fructelor de mare o reteta cu iz pescaresc este pilaful de midii. Ingrediente: - 2 kg midii, - un pahar de vin, - o ceapa, - o frunza de patrunjel, - cimbru, - foi...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Midii pescaresti
15 Feb
762 12 0
Midiile sunt niste fructe de mare, alaturi de raci, scoici sau calamari, iar “tratate” pescareste pe litoral... [Continuare]
Midii prajite
15 Feb
609 12 0
Indiferent cum le preferati, fierte, in pilaf sau prajite, midiile trebuie sa fie proaspete pentru a putea... [Continuare]
Midii fierte
15 Feb
745 13 0
Midiile fac parte din categoria fructelor de mare alaturi de homari, crabi, calamari, caracatite si scoici si... [Continuare]

Cele mai citite

Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta. Iata o reteta...
Ciupercile proaspete cumparate de la un magazin sau culese din salbaticie ori din cultura proprie...
Pentru aceasta reteta, sparanghelul trebuie sa fie foarte proaspat. Ingrediente:- 1, 500 kg sparanghel, -...
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles. In...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente:...
zogo.ro
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare